AW InterieurWAT DOEN WIJ?

A&W Interieur maakt en plaatst uw binnen- en buitenschrijnwerk op maat van uw wensen, budget en interieur.

Nieuwbouw

A&W werkt uw nieuwbouwproject af volgens uw wensen. U kan op A&W een beroep doen voor het leggen van parket, het plaatsen van binnendeuren, buitenschrijnwerk, poorten, maar ook glazen wanden, deuren...

NIEUWBOUW PROJECTEN

Renovatie

Wilt u renoveren? Bij A&W kan u terecht voor afbraakwerken, gyprocwerken, het plaatsen van vloer, wanden, binnen- en buitenschrijnwerk en de renovatie van uw keuken, badkamer...

Ahmed en Wim zijn ervaren schrijnwerkers die garant staan voor de kwaliteit en afwerking van uw project. Doordat zij zelf een ontwerp kunnen maken en dit op maat met de gekozen materialen uitwerken, kiest u voor een unieke en persoonlijke stijl.

RENOVATIE PROJECTEN


Maatwerk

Kasten op maat laten u toe om elke ruimte in uw huis optimaal in te richten, en zijn zowel geschikt voor een moderne als voor een klassieke inrichting.

A&W werkt op maat keukens, dressings, badkamers, bureau’s, kasten... uit, en werkt daarbij met een ruime keuze aan plaatmateriaal (MDF, laminaat, fineer, volkern, massief hout...).

A&W werkt steeds met ervaren partners in elektriciteit, loodgieterij, verfwerken, dakwerken... U kan uw (ver)bouwproject dus met een gerust hart in onze handen leggen!

MAATWERK PROJECTEN